HAUCK JEEP Sport babakocsi,esernyőkocsi,OLCSÓN,POSTÁZVA is Eladó

HAUCK JEEP Sport babakocsi,esernyőkocsi,OLCSÓN,POSTÁZVA is Eladó HAUCK márkájú, JEEP babakocsi piros-fehér-fekete színben. A képeken látható állapotban és felszereltséggel! Tároló kis táskával. Személyesen megtekinthető, átvehető Debrecenben, vagy postán is el tudom küldeni, 1890 Ft-ért. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Testvér babakocsi olcsón eladó

Testvér babakocsi olcsón eladó Hasznàlt,de jó állapotban lévő. Ami hibája van azt fotóztam. Elől a lábtartó le van törve (én már így vettem,de nem zavarja a babát) a toló karnál az egyik szivacs leszakadt,és ragasztószalaggal oldottam meg. Én használtan vettem 30 ezerért,de a hibái miatt adom ennyire olcsót. Az ár még így is alkuképpes. Helyhiány és kihasználhatatlanság miatt eladó. Én nagyon szerettem,megkönnyítette az életemet. Adok hozzá ajándékba egy eső védőt.

0Teutonia megkímélt babakocsi.Olcsón

Cseh gyártmányú masszív minőségi babakocsi olcsón eladó. Főbb jellemzők: Nagy felfújható fémküllős kerekek. Hátsó fogaskerekes rögzítő fék, Rugós-torziós lengéscsillapítás. Állítható lábtartó. A háttámla vízszintesig dönthető. Két irányból tolható. A toló kar magassága állítható. Mózeskosarat, Napernyőt, Esővédőt,adok hozzá. Személyes átvétel Heves megyében, Rózsaszentmártonban. Gyöngyös és Hatvan városától 20km-re.

Baby Welt babakocsi.Olcsón

Német gyártmányú, masszív babakocsi áron alul eladó. Főbb jellemzői: Erős műanyag kerekek. Hátul fogaskerekes rögzítő fék. Elöl bolygósítható. Négy pontos rugós lengéscsillapítás. A lábtartó masszív csővázmerevítéssel,160, fokban állítható. A háttámla 2+1módban állítható,{fém keretes} 5 pontos biztonsági öv. A kárpitozása kifogástalan. Tisztítva és Hőkezelve.{Mosható- Külseje vízhatlan} Lapra csukható. Városi terepen nem akad el biztonsággal gurítható. Személyes átvétel Heves megyében, Rózsaszentmártonban. Gyöngyös és Hatvan városától 20km-re.

Összecsukható egyszerű babakocsi olcsón eladó

Összecsukható egyszerű babakocsi olcsón eladó Esernyő alakra egy mozdulattal összecsukható kis babakocsi olcsón eladó.

Kenguru, hordozók olcsón! Pierre Cardin, Chicco, és egy puha szivacsos

Kenguru, hordozók olcsón! Pierre Cardin, Chicco, és egy puha szivacsos Eladóvá vált nagyon szép megkímélt állapotban lévő kengurunk Chicco fekete-piros színű, jó kialakítású 0+hótól már használható kifelé és befelé is ültethető a pici benne 3500 ft-ért a nyáltól egy kicsikét foltos lett a felső része de használatát nem befolyásolja eredeti ára: 7990 ft volt Pierre Cardin baby hordozó (kenguru) sötétkék-piros színű vadiúj egyszer sem volt használva! jó kialakítású hosszúkás megtámasztja a kicsinek a hátát hordozás közben 5500 ft és van egy használtabb régi tipusú hordozó csatos, és tiszta szivacsos az egész fehér-piros csíkos állítható vállpánttal 600 ft-ért Személyesen mindegyik Nemesvámoson, vagy előre egyeztetett időpontban Veszprémben is átvehető, megtekinthető! Várom az érdeklődök jelentkezését, az eredeti árak töredékéért juthatnak most hozzá! Köszönettel előre is

Tomy Montana bébi hordozó kenguru eladó olcsón

Tomy Montana bébi hordozó kenguru eladó olcsón 0-12 hó, 9,5 kg-ig hasznos, praktikus darab, szép állapotban. kellemes tapintású, elől díszhimzés szép kövekkel, a hordozóra patentolható takaróval, ami kapucnis. kényelmes, jól párnázott a váll és hátrész, a babát előrefelé és hátrafelé, elől és háton is lehet benne hordozni. Postázok is előreutalás után, vagy átveheted itt: VÁRPALOTA,VESZPRÉM,CSÓR,CSÁKVÁR,VÉRTESBOGLÁR,BODMÉR,BICSKE, ÉS SZÉKESFEHÉRVÁRON A METRONÁL. Utánvéttel nem küldök semmit, kérlek ne is kérdezd!

Olcsón eladó babakocsik

Olcsón eladó babakocsik.Nem a legújabb változat,de a célnak tökéletesen megfelelnek.Írj vagy hívj megegyezünk!i.á:5000/db

Babakocsi Új! TOMAS HIKER Multifunkció! Szuper Áron!

ÚJ! Tomas Hiker 3&1 Multifunkciós babakocsi, MODERN DESING; EXTRA MINŐSÉG! 2014 év, Kérje A hirdetőtől a TOMAS HIKER képeket. Szuper Áron! Teljes GARNITÚRA! Kiegészítő tartozékokkal! (Sport rész; Mózes kosár; Baba hordozó) AZONNAL ELVIHETŐ! (kérje az eladótól a Prémium színválasztékot). GYÁL, Vecsési út 2 sz. alatt vásárolható és igénybe vehető a termék. (Igény esetén kipróbálható!) A Tomas Hiker multifunkciós babakocsi. Extra felszerelt Tomas Hiker! Rendelhető:. FEKETE VÁZZAL és FEKETE KEREKEKKEL!!! A TOMAS HIKER, babakocsi súlya (7kg) összecsukva kis méretének köszönhetően nehézség nélkül mozgathatja a kismama, kisebb autók csomagterébe is elfér! Tomas Hiker Info:. -Mózeskosár. /több fokozatban ültethető/. -Sport rész. /több fokozatban ültethető/. -Baba hordozó. Súly 1.5kg. Max:. 13kg. -Kismama táska. -Rovarvédő, Esővédő. -Sportrész lábzsák. -Babahordozó lábzsák. -csapágyas kerekek. Pumpálható gumi kerekek. Max:. 1,2 Bar. GARANCIA 1 év! Jellemzői: Kompakt, extra párnázott, a gyermeket extra biztonsággal öleli körül a Tomas Hiker multifunkció. Menetiránynak ellentétesen az autó 3 pontos biztonsági övével önmagában rögzíthető. Biztonsági öv 3 pontos, központi övfeszítő, párnázott, magassága állítható. Hordozókar 4 fokozatban állítható, hátrahajló, hátsó állásban kitámasztható. *Extra könnyű, és masszív váz. *több fokozatban, vízszintig dönthető sport rész. *Pumpálható gumi fékezhető bolygókerekek. *Pumpálható gumi hátsó kerekek. *állítható csillapítású kerékfelfüggesztés. *két irányból tolható. *nagy méretű bevásárlókosár. *napellenző-színtartó kupola. *esővédő fólia és rovarvédő. *ötpontos biztonsági heveder. *állítható lábtámasz. *ringatható funkció. *Extra puha belső pamut bélés, szűkítő betéttel. *autóban is használható biztonsági autósülés hordozó. (lábzsákkal) A Tomas Hiker Multifunkciós babakocsira 8 nap!!! visszavásárlási garanciát biztosítok.

AKCIÓ!Kaiser Iglu bundazsák, téli zsák, lábzsák, KÉK most csak 6900Ft

Új, Kaiser Thermo IGLU FLEECE bundazsákok kiválóak babakocsiba, szánkóba, sátorozáshoz, autósülésbe, téli séták kihagyhatatlan kelléke. A KAISER Thermo IGLU FLEECE bundazsák 3-4 éves korig ajánlott, kiválóan téliesíti a babakocsit. Univerzális, passzol a legtöbb babakocsihoz, nagyon meleg és jól szigetel, -7 Celsius fokig javasolt. A Kaiser a legelismertebb német cég bundazsákok gyártása terén, kiváló minőségű termékei maximális kényelmet biztosítanak a babáknak. A bundazsákok nagy előnye, hogy nem kell sokat vesződnünk az öltöztetéssel télen sem, a gyermeket nem kell vastag ruhákba kényszeríteni, amiben mozogni sem tud. A zsákok nagyon jól szigetelnek, puha meleg kuckót képeznek a baba körül, miközben a baba szabadon mozoghat bennük. Használatukkal igazi élmény lesz minden séta télen is! Jellemzői : -Mérete kb. 105*48 cm - Külseje szélálló, vízlepergető, és kosztaszító, belseje puha polár, vatelinnel vastagon bélelt, így teljes védettséget és kényelmet nyújt a babának. - A fej körül összehúzható zsineg segítségével, így múmiazsákká alakítható, a gyermeket teljesen védi széltől, hótól - Az alsó záró részt el lehet távolítani egy 2-utas cipzár segítségével, így nagyobb korban a kiscsizma kidugható - Az alsó rész eltávolításával a lábzsák teljesen kinyitható, így pelenkázólappá, játszószőnyeggé vagy akár takaróvá alakítható - A bundazsák vége fényvisszaverő csíkkal ellátott, így biztonságosabbá teszi a közlekedést, a babakocsi észrevehetőbb lesz. - Az iglu zsákok mindegyike 6 db övbújtató nyílással van ellátva ( 2 db váll fölött, 2 db középen különböző magasságokban és 2 db oldalt), így a zsák használata közben is be lehet kötni a babát a babakocsi biztonsági övével - A zsák hátoldala csúszásgátló anyaggal ellátott, így nem csúszik előre a zsák a babakocsiban - A biztos rögzítés érdekében a zsák felső részén 2 zsinór található, amelyekkel a babakocsi vázához köthető a zsák. A termékeink között még nagyon sok féle Kasier terméket találhatsz! A postaköltséget a vevő fizeti, MPL/Vaterafutárral előreutalás esetén házhoz 950 FT, postán maradóként 790 FT. Utánvéttel házhoz 1255 FT, postán maradóként 1095 FT POSTÁZÁS CSAK KEDDEN ÉS PÉNTEKEN, kivételes esetekben, esetleg nagyobb mennyiség rendelése esetén más napokon is megoldható!!! MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!!