Bundazsák babakocsiba

Bundazsák babakocsiba Eladó a képeken látható babakocsiba való vastag bundazsák, belül polár anyaggal, kívül orkán résszel. Több féle képpen szétszedhető, folt és szakadás mentes, bármilyen babakocsiba tökéletesen bele lehet fűzni.

HOCO Big Foot babakocsi

HOCO Big Foot típusú, osztrákban vásárolt babakocsi.(Kika) Mindkét irányba dönthető kar,állítható karmagasság,felfújható,nagy méretű kerekek,könnyen összecsukható. Kivehető mózeskosarú,ami nagyon praktikus,ha emeletre kell cipelni az alvó csecsemőt.Télen rácipzározható védőtakaró.Ami később,nagyobb gyermekeknél lábzsákká alakítható egy plusz melegítő takaróval,amibe ugyan úgy beköthető a baba a vállpántokkal. (Fotó lent) Sportkocsivá alakítható,dönthető háttámlával és állítható magasságú lábtámasszal ,pluszként betehető kapaszkodóval a baba számára. A kocsi teteje nagyon sok szögben állítható,fele lecipzárazható és át is fordítható.Tetőablakos,illetve hátul is van egy ablak,ami nyitható,( egy zseb takarja,ami lecipzárazható) így rendkívül jól szellőztethető a kocsi. Alul nagy tárolója van,ami nagyon jól terhelhető . Mindkét oldalról fékezhető. Nagy méretű babakocsinak számít,így nem kell aggódni,hogy kinövi a gyerek.Rendkívül könnyen lehet vele közlekedni akár milyen terepen. Bátran ajánlom. Csak személyes átvétellel.

Wonderwalk esernyőkocsi olcsón

Gyönyörű minőségi német Wonder walk babakocsi. Könnyű ,modern kocsi. Több fokozatban dönthető a háttámlája,kerekei fékezhetőek, bolygósíthatóak. A tolókar magassága állítható, elforgatható. Igazi különleges kocsi ,biztos mindenki megcsodálja! Kérdezz bátran! Alul a lábtartónál elszakadt a huzat és a kupolánál belül van egy pici szakadás.

Bé Bé Go babakocsi olcsón

Eladó egy Bé Bé Go márkájú,megbízható magyar gyártmányú babakocsi. Mély babakocsi (könyöklőre cserélhető zárt lábvég)és sport funkcióval,téli lábzsákkal, esővédőt is tudok adni hozzá.Két irányból tolható, a háttámlája három fokozatba dönthető. Huzata szép állapotú sötét kék és drapp színű, nem szívta ki a nap, egy-két helyen tisztítást igényel. Színe sötét kék, világoskék és drapp . Kereke bolygósítható és fixálható.Esztétikai hibája, hogy az alsó tárolókosár huzata javítva lett, illetve a tolókaron a szivacs borítás sérült. A kocsi Romonyán található, de a pécsi átvétel nem okoz problémát.

Chicco ct 04 Babakocsi, Lábzsák, Esővédő fólia, Fejpárna Olcsón eladó

Eladó a képeken látható CHICCO CT 0.4 Babakocsi LÁBZSÁKKAL, ESŐVÉDŐVEL, KIVEHETŐ FEJTÁMASSZAL, 5 pontos biztonsági övvel. EBBEN A SZÍNBEN ITTHON PÁR DARAB VOLT KAPHATÓ. A Háttámla 4fokozatban , MAJDNEM TELJESEN VÍZSZINTESRE állítható. Esernyő alakúra csukhatú, kis helyen elfér, könnyű, de stabil babakocsi. Napfénytető levehető, illetve nyáriasítható, ha lezippzározzuk az anyag egy részét egy mozdulattal. CSOMAGTARTÓ TALÁLHATÓ AZ ALJÁN. - bemutató videó erről a babakocsi típusról: - mérete: 81x56x107 cm, összecsukva: 35x39x114 cm - súly: 8 kg - bolti ára most 51.500,- Ft! Használtan kaptuk, mi nem használtuk. ÁLLAPOTÁN LÁTSZIK, HOGY NEM ÚJ, DE AZÉRT ENNYI AZ ÁRA

Multifunkciós babakocsi olcsón

Eladó a képen látható többfunkciós egyedi babakocsi nagyon jó áron! Mózes és sportrész is tartozik hozzá. Könnyen kezelhető lapra csukható egy mozdulattal akár két részre is szedhető.Első kerekei bolygósak, de fixálható., éppen ezért jól irányítható. Nagy kerekei miatt városi,erdei sétákra is tökéletesen alkalmas. Télen havas latyakos úton is jól használható. Nagy pakoló része van alul. Tolókar magassága irányítható. A huzatai hibátlanok, nem foltos, nem szakadt, a vázon lévő matrica van meg kopva használat miatt. Ez - ha valakit zavar - akár levehető vagy cserélhető. Lábzsák is tartozik hozzá. Mi újonnan 90.000.-Ft-ért vettük, bolti ára most is ennyi.Nagyon szerettük, de már nincs szükségünk rá.

ERGO Baby csatos hordozó, kenguru dobozában/5 SZÍN

ÚJ ERGO baby csatos hordozó, AZONNAL, 5 szín! Kedves Anyuka, Apuka! Nincs is nagyszerűbb dolog annál, amikor gyermekünket magunkon hordozzuk. A folyamatos, közeli kapcsolat szinte a pocakban töltött időszakra emlékeztet. Nagyszerű kompromisszum, mert a baba nem hiányol bennünket, és mi is biztonságban tudjuk őt, miközben szabadon végezhetjük mindennapi teendőinket. Az ERGO babahordozót a legnagyobb példányszámú amerikai baba-magazin, a Parenting Magazine olvasói 2007. májusában az "Elmúlt 20 év legjobb 20 terméke" közé választották. Az ERGO babahordozóval a hosszabb ideig tartó hordozás sem megterhelő, mert a baba testsúlya a vállakon és a csípőn oszlik el, ami kíméli a hordozó személy gerincét. A széles, párnázott vállpántok sem okoznak fájdalmat. Nagyon fontos, hogy - a legtöbb kapcsos-pántos kengurutól eltérően - az ERGOba a babák jól bele tudnak ülni, a széles ülő felületen megfelelően alá vannak támasztva. Egyedülálló az is, hogy az ERGOban újszülött kortól kb. 5 éves korig (20 kg-os testsúlyig) hordozhatók a gyerekek - három pozícióban (elől, csípőn és háton). Újszülött kortól 5,5kg-ig szűkítővel használható, a termékeim között ezt is találsz. A hordozó része egy ún. alvó kapucni, amely állítható, és megtámasztja a baba fejét, ha elaludna a hordozóban. Az ERGO bébihordozó anyaga biopamut. Könnyű, a súlya mindössze 90 dekagramm. Az alábbi színek kaphatóak: 1. Sötétkék virágos 2. Szürke csillagos 3. Tulipános 4. Mustár szín 5. Fekete-fehér virágos A hordozót dobozában, használati utasítással együtt küldöm! Ugyanitt, ERGO baby újszülött szűkítő is kapható 4500 ft. Más mintás Ergo is előrendelhető! Személyesen megtekinthető vagy átvehető Budapesten a Blaha Lujza tér környékén vagy Tatán. Postázás előre utalás esetén: 1000 ft

OLCSÓ Baby Top Babakocsi eladó

ÚJ BABY TOP 2 Funkciós babakocsi 4 féle színben eladó. Ajándék babatáskával, esővédővel és szúnyoghálóval! AZ ÁR FIX!! CSERE NEM ÉRDEKEL!! A termék Nyíregyházán megtekinthető és AZONNAL hazavihető!! (mind a négy színben!)