Eladó Stokke V2-es sport babakocsi hibátlan textil-kupola-táska

Képen látható babakocsi eladó V2-es..Tartozék:gyári esővédő kupolához cippzározható,babafejszűkítő vállvédők,alsó táska,,hibátlan az összes húzóka textil rész kupola alsó táska,,ÁR FIX!!Linkek ne nálam..személyesen megbeszélés szerint..szép,,karc minimális..

Babakocsi és baldahin együtt eladó

Szép állapotban lévő babakocsi mély is sport is kiegészítőkkel és baldahin együtt eladó 20ezerért Kecskeméten

Pierre Cardin babakocsi eladó

Sürgősen Eladó egy kitűnő állapotban lévő alig használt Pierre Cardin baba kocsi , könnyen össze csukható kis helyen is elfér, a kerekei bolygósíthatóak, tolókarját átlehet fordítani hogy szemből is láthassuk a babát.,lábzsák is van hozzá,

Eladó HAUCK 2 funkciós,2 irányból tolható vízszintesig dönthető babakocsi

Eladó egy Hauck német gyártmányú babakocsi,vízszintesig dönthető ,több állásban ültethető háttámlájú,eredeti mintás pamut huzattal,amely leszedhető,mosható.Kivehető tetővel,karfával rendelkezik,sajnos a lábtartó része nincs meg,mert műanyagból volt és eltört. Átfordítható tolókarú,mindkét irányból tolható,a hátsó kerekek külön fékezhetőek,az első kerekek fixek vagy bolygósíthatóak. A babakocsi nagyon kicsire összecsukható,elfér egy kisebb autóban akár az első ülések mögött is,megáll a saját lábán összecsukva.Megfelelő állapotú a babakocsi,leszámítva a hiányzó lábtartórészt.Nem tartozik a súlyos babakocsik közé,lehet vele egyedül a kismamának tömegközlekedésben használni.

Ikerbabakocsi eladó

Eladó a képeken látható ikerbabakocsi, kis hordozókkal, amit az első hónapokban kézzel történő szállítás céljára is lehet használni;esővédővel, illetve téliesíthető. A gyermekek kb. két éves koráig használható, mivel az ülések három fokozatban állíthatók: fekvő és ülő helyzetben is.

Piere Carden Esernyő Babakocsi eladó

Eladó a képen látható babakocsi. a Fogójánál a képen látható hibával.

Graco babakocsi eladó

Keveset használt jó állapotú Graco babakocsi eladó! Többfunkciós,babahordozóval,táskával esővédővel.

Három kerekű Quinny Fashion babakocsi eladó

Eladó egy három kerekű Quinny Fashion többfunkciós babakocsi,sport babakocsinak is alakítható,autós ülés is egyben,tartozékaival.Színe fekete-fehér apró kockás és barna.A mélykocsi belseje kék.Ára:20000 ft. Békéscsabán található.

TM csővázas háti hordozó eladó

TM háti hordozó eladó TM aluvázas háti hordozó, székké alakítható. Ha megálltunk pihenni valahol, könnyű volt letenni, még a babát sem kellett kivenni belőle. A hordozó nagyon kényelmes, kis súlyú. A gyerek 3 pontos biztonsági övvel rögzíthető benne. A szülő derekára párnázott övvel, és a jobb súlyeloszlás érdekében a mellkason plusz hevederrel ellátott. A hordozó alsó részén kis táska található. Nagyon praktikus, pont elfér benne 1-2 pelus,popsitörlő, innivaló, rágcsa stb. Teherbírás max 16 kg.

Teutonia ikerbabakocsi eladó

Jó állapotú ikerbabakocsi eladó.Sötétkék színű. 4 funkciós,mózeskosár téli betéttel. Állítható,ülő fekvő előre hátra is. Sportkocsivá is. A babakocsik mercédesze nagyon jó

Sport babakocsi eladó

Eladóvá vált sport babakocsink . Huzata: rózsaszín-fekete ,szép nem kopott, nem szakadt, levehető mosható mosógépben és szárítógépben szárítható. 2 fokozatban dönthető teljes vízszintig. könnyen irányítható. Nagyobb kerekei lennének 4 , ami megfelelő még a rosszabb útviszonyoknak is. Alul pedig tágas tárolókosár. Lapra csukható. Máshol is hirdetem kérésre küldök képeket! Köszi hogy benéztél. ! :)

ABC Design Zoom iker sport babakocsi eladó

Eladó egy megkímélt állapotú Abc Design Zoom iker sport babakocsi a 13. kerületben a Nyugati pályaudvarhoz közel. Plussz kiegészítőkkel nem rendelkezik.

Limited kiadású Graco Quattro Tour Deluxe babakocsi eladó

ELADÓVÁ VÁLT Limited kiadású Graco Quattro Tour Deluxe babakocsink!! Ez a babakocsi garantáltan nem jön veled szembe az utcán,mert csak megrendelésre lehet kapni!! JELLEMZŐI: -0-3 éves korig használható -2 másodperc alatt összecsukható,akár egy kézzel is -4 fokozatban dönthető háttámla -állítható lábtartó -5 pontos biztonsági öv -a tető UV tesztelt szövetből készült,mely megfordítható,tökéletes védelmet nyújtja káros napsugárzás ellen a babának. -a 0-13kg-ig használható hordozó az isofix talppal ALAPVETŐ TARTOZÉKOK: -mózeskosár,0-13kg-ig használható hordozó,bevásárló rekesz,lábzsák,és az UV védelemmel ellátott napfénytető. AMIT AJÁNDÉKBA ADOK MELLÉ: -esővédő (7990ft) -kájha meleg bundazsák a hideg napokra (9490ft az elefániban) Némi használatból eredendő karc van a váz alsó részén,fotóztam. A TERMÉKET MÁSHOl IS HIRDETEM,EZÉRT ÉRDEKLŐDJ,HOGY MEGVAN E MÉG.A SZETT CSAK EGYBEN ELADÓ!

Ikerbabakocsi eladó

Egy Wampol X-line ikerbabakocsi kihasználhatatlansága(kaptunk másikat) miatt eladó!Szinte teljesen új,párszor volt utcán.Fedett helyen tároljuk,teljesen megkímélt állapotban van. Jellemzői: - huzata nem kopott,nem szakadt - teljesen ültethető és fektethető - tolókarja átfordítható, azaz mindkét irányba tolható - tolókar magasság állítható - alul nagy tároló - fémvázas szerkezetű, nagy teherbírású - szellőző ablakkal ellátott gondola, tárolózsebbel a hátulján - mély és sportkocsi funkció - nagyon nagy előnye hogy szinte minden ajtón befér Tartozékok: - 2db hordozható, merevített aljú mózeskosár - pelenkázó táska -lábzsák - teljesen új, még csomagolásban lévő esővédő (eredetileg nem kaptuk hozzá)