3 in 1 Babakocsi (Cam) Testvérfellépővel

Eladó keveset használt, nagyon jó állapotú babakocsink, testvérfellépővel, ajándék hozzá illő bundazsákkal.
Gyártó: Cam
Modell: Combi Baby

Tulajdonságok:

Mély babakocsi, mózeskosár
A kényelmes mózeskosár háttámlájának dőlésszöge állítható, és oldalra ringatható az alsó rész új kialakítása miatt. A babakocsira rögzítve a Combi FAMILY mint egy mély babakocsi használható. A mózeskosarat teljesen új fejlesztésű, merev műanyag fogóval látták el, ami a hordozást és az autóban való elhelyezést is megkönnyíti (Quicky system). A belső rész anyaga pamut. 30 °C-on mosható. 0-tól 5-6 hónapos korig. A babakocsi esernyőre csukható. Első kerekei fixálhatóak, illetve bolygósíthatóak. A hátsó kerekek központilag fékezhetők. A kocsi ülőrésze kivehető, így könnyebbé válik a mélykocsis szerkezet.

Nyári könnyű sportkocsi
Levehető tetővel, 4 hónapostól 3 éves korig. Továbbá ha a babakocsit sportkocsiként használjuk a mózeskosár lábzsákjával és búratetejével könnyen télijesíthető.

Tartozéka
Napfénytető a sportkocsi kialakításához. Esővédő, ami a Combi FAMILY minden kombinációjára illeszthető. Praktikus táska, mely kívülről a babakocsi színéhez alkalmazkodik, belülről pedig pvc, így könnyen tisztítható. 


 Bye bye bébiülés
Autós biztonsági gyermekülés (group 0+) 0-13 kg közötti gyermekek számára állítható fogóval, napvédővel. Huzata levehető, mosható. A babakocsi vázra egyszerűen és biztonságosan kétirányban rögzíthető. 3 pontos központi övfeszítővel rendelkezik.
Gyárilag testvérfellépős.
Méretek

Babakocsi: 92 x 56 x 104,5 cm
Autósülés: 69 x 44 x 60 cm
Táska: 40 x 15 x 31 cm
Súly (mózeskosárral együtt): 11,4 kg
Súly (váz): 7,4 kg
Súly (sportülő résszel): 9,6 kg