Bomiko Model XL sport ernyőre csukható babakocsi, graphite Akció

Bomiko Model XL sport ernyőre csukható babakocsi, graphite Akció

Jellemzői:

A Bomiko Model XL egy remek kialakítású, strapabíró babakocsi, mely ultrakönnyű vázszerkezettel rendelkezik. Kis méretűre, esernyőre csukható és ennek köszönhetően bármelyik csomagtartóban elfér, súlya miatt pedig többet nem jelent kihívást a tömegközlekedés sem.

Ráadásul praktikus hordozófül került kialakításra a vázon, hogy még könnyebben szállíthassátok. Különleges megjelenése és légies formái igazi sportos, divatos babakocsivá teszik. Modern vázszerkezete, designos mintái és vidám színei miatt rendkívül népszerű modell!

Ha jön a rossz idő sem kell megijednetek, a Model XL-hez lábzsák is jár! Háttámlája 4 fokozatban, majdnem vízszintesig dönthető, így kényelmesen pihenhet. A kocsi tolókarja ergonomikusan kialakított, hogy neked is kényelmes legyen a hosszabb séták alatt!

Ráadásul a lábtartója is állítható, hogy a háttámla szögének változtatásakor is maximálisan komfortos legyen. Babád biztonságáról egy 5 pontos biztonsági öv gondoskodik, melynek állítható a hosszúsága, hogy akkor is kényelmes és ugyanolyan biztonságos legyen, ha a kicsi növekszik. Lepatentólható kiesésgátlója még egy plusz védelmet ad a picinek.


Könnyen irányítható, hiszen első dupla kerekei bolygósíthatóak. Hátsó dupla kerekei pedig egyszerűen fékezhetőek. A teljes komfort érzetet biztosítja még az állítható kupola, ami megvédi a kicsit a káros napsugárzástól és nem fog a szemébe sütni a nap, a tetején található kémlelőnyíláson pedig mindig szemmel kísérheted babádat.