Eladó Unisex Brio Sing 3in1 babakocsi szett+ isofix bázistalp

Eladó a képeken látható állapotban zöld-fekete színű Brio Sing könnyű vázas babakocsi megfordítható sport résszel, merev Mózessel, autós babahordozóval melyhez tartozik egy isofixes bázistalp.

Tulajdonságok:
Kerekek:
A babakocsi a szokásos habosított műanyagtól eltérően, gumikerekekkel rendelkezik, mely ugyan megnöveli némileg a babakocsi súlyát, ám a kereket sokkal kopásállóbbak, ebből adódóan sokkal tartósabbak a habosított kerekeknél. A kerekek könnyedén eltávolíthatók, ami összecsukás esetén nagyon jó, hiszen jóval kevesebb helyet foglal. Az első kerék irányban rögzíthető, ami bizonyos esetekben nagy könnyebbséget jelent.

Tolókar:
A tolókar állítható, ebből adódóan jóval könnyebb a babakocsi mozgatása bármilyen körülmények között és bármilyen magasságú kismama számára.

Karfa és lábtartó:
A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és súlyelosztás
A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Központi súlyelosztással rendelkezik, ami a lehető legnagyobb mértékben megkönnyíti a babakocsi irányítását.

Összecsukás
A babakocsi könnyedén összecsukható

Méretek:
Összecsukva 100x68x32.
Súlya vázzal együtt 13 kg hordozóval együtt.
Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.
Anyaga
A váz könnyített alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.
Tartozékok: 2 db lábzsák, isofixes bázis talp, esővédő.

Ára: 38.190-Ft
Megtekinthető Zuglóban előre egyeztettet időpontban, vagy Háztól-házig szolgáltatással megrendelhető!